sigmabloggen.blogg.se

NYTT! Sigma individual eyeshadows

Kategori: Allmänt

 
 
Fick hem lite nya ögonskuggor och jag är så sjukt taggad på att testa ALLA och helst alla nu på en gång, självklart har jag pillat lite redan och jag måste säga att pigmenteringen är över förväntan! Inlägg om dom kommer inom kort.
 
 
 
 

Sigma F80 Flat top synthetic kabuki brush

Kategori: Allmänt

 
 
F80 Flat Kabuki används främst till applicering av foundation i olika texturer som flytande, pressat och compakt eller som creme. Den här borsten har många fördelar i jämförelse med den vanliga foundationpenseln som ofta tar lång tid att applicera sin foudation med plus att en vanlig foundationpensel ofta kan lämna ett "stråkigt" resultat.
Med Sigma F80 går appliceringen snabbt och den gör att basen ser helt felfri ut! Bästa resultat får du om du buffar in din foundation i huden, jag har testat stryka på den, göra cirkelrörelser och alla möjliga metoder men buffa var det bästa för både resultatet och för att irritera huden så lite som möjligt!
Den är lätt att hålla ren och fäller ingenting efter tvätt, helt klart värd 199kr jag kommer aldrig gå tillbaka till foundationpenseln! Jag älskar den! 
 
 
Finns hos bekkas för 199kr.